تفریحات سالم

sam
بازدید :345
جمعه 9 خرداد 1399زمان :14:24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کشک بادمجانچطوري بپزيم؟

برنج قهوه‌اي يکي از از خوردني‌ها‌ي مفيدي که کمتر مورد توجه خانواده‌هاي ايراني قرار گرفته است. يک نکته مهم در خصوص برنج قهوه‌اي اين است که برنج قهوه‌اي حاوي هيچ کلسترول و چربي مضري نيست و فقط مقادير کمي چربي و سديم دارد .

در اين مقاله قصد داريم تا 3 مورد از خوردني‌ها‌ي مفيدي که کمتر مورد توجه خانواده‌هاي ايراني قرار گرفته است را معرفي کنيم .

به گزارش مجله اکالا، يکي از اين سه خوراکي برنج قهوه‌اياست که به تازگي توجه‌هاي زيادي را به خود جلب کرده است و افرادي که نگران سلامتي خود هستند، سعي دارند آن را در برنامه غذايي خود جاي دهند. اگر شما هم دوست داريد اطلاعات کاملي درخصوص برنج قهوه‌اي پيدا کنيد تا بتوانيد آن را در مواد غذايي مصرفي خود جاي دهيد و از مزاياي آن بهره‌مند شويد، مطلب زير را دنبال کنيد. در ادامه مطلب نيز تفاوت شکر قهوه‌اي با شکر سفيد را بيان مي‌کنيم و در آخر هم ضمن معرفي خواص کشک بادمجان، تعدادي نکته کليدي به منظور ايجاد طعم بهتر در اين غذا را بيان خواهيم کرد .

1

2- شکر قهوه‌اي

يکي از سوالاتي که هميشه در خصوص شکر پيش مي آيد، تصميم‌گيري براي استفاده از شکر قهوه‌اي است. از اين رو قصد داريم تا نکات مهمي را که در انتخاب نوع شکر مورد نياز است، مطرح کنيم تا شرايط تصميم‌گيري براي شما عزيزان را آسان‌تر کنيم .

a1cg_w3.jpg

در واقع منشا اصلي توليذ اين دو شکر يکسان و از نيشکريا گياه چغندرقنداست. دليل تفاوت رنگ اين دو شکر، وجود ماده‌اي به نام ملاس که نوعي شربت مشتق از شکر است و در شکر قهوه‌اي وجود دارد، مي‌باشد. ملاس علاوه بر تغيير رنگ، ارزش غذايي کمي را نيز به شکر قهوه اي اضافه مي‌کند. شکر قهوه اي داراي مقادير اضافه‌تري از کلسيم، آهنو پتاسيمنسبت به شکر سفيد است. اين دو شکر در ميزان کالري هم تفاوت‌هايي دارند که البته اين تفاوت ناچيز است. به طوري که 4 گرم از شکر قهوه‌اي (معادل يک قاشق چايخوري) در حدود 15 کالري و همان مقدار از شکر سفيد، 16.3 کالري دارد. به عبارت ديگر تفاوت‌هايي که معمولا بين اين دو شکر ذکر مي‌شود با توجه به اختلاف قيمت بالاي آن‌ها بيشتر جنبه تلبيغاتي و تجاريدارند .

مهم ترين تفاوت شکر سفيد و قهوه اي چيست؟

بيشترين تفاوت در استفاده از اين دو شکر، تاثير طعم آن‌ها در هنگام آشپزيو مخصوصا شيريني‌پزياست. بسته به نوع غذا و شيريني هر کدام از شکرها مي‌توانند استفاده شوند .

به ياد داشته باشيد به طور کلي شکر عامل مهمي در بروز بيماري‌هاي چاقي و بيماري‌هاي ديگري از جمله ديابت نوع 2 و بيماري‌هاي قلبي است. به همين دليل، توصيه مي‌شود فقط کمتر از 5-10? کالري روزانه خود را از طريق شکر تامين کنيد. و همان طور که در قسمت قبل هم اشاره شد، با مصرف برنج قهوه‌اي در کنار شکر کمتر، ريسک ابتلا به ديابت نوع 2 را کاهش دهيد .

3- کشک بادمجان

در کنار مقايسه برنج و شکر سفيد با نوع قهوه‌اي آن‌ها، در اين مرحله قصد داريم تا فوايد و تاريخچه کشک بادمجانکه يکي از محبوب‌ترين غذاهاي ايراني است را براي شما عزيزان تشريح کنيم. از آن‌جا که يکي از پايه‌هاي اصلي تشکيل دهنده اين غذا کشکاست، ويتامين‌هاي A ,B ,Eرا به اين غذا اضافه مي‌کند . کشک همچنين در تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از پوکي آن‌ها موثر است و به تقويت و استحکام دندان‌ها نيز کمک مي‌کند .

اين غذا در حال حاضر در ترکيه، لبنان و هند به عنوان غذاي اصلي سرو مي‌شود ولي خاستگاه اصلي آن، کشور خودمان است و مي‌توان گفت کشک بادمجانيک غذاي 100% ايراني است .براي مشاهده دستور آشپزي هاي بيشتر به مجله اکالا ( https://blog.okala.com/ )مراجعه کنيد.

چرا مزه کشک بادمجان‌ها متفاوت است؟

ممکن است با خوردن کشک بادمجان‌هاي مختلف اين سوال براي شما پيش بيايد که چرا هرکدام مزه متفاوتي دارند؟ در پاسخ بايد بگوييم که مزه اين غذا به نحوه آماده کردن و استفاده بادمجان‌ها بستگي دارد. مثلا بادمجان‌ها مي‌توانند به صورت سرخ شده و يا کبابي مورد استفاده قرار بگيرند .

البته پيشنهاد ما براي يه کشکبادمجون سالم‌تر، استفاده از بادمجانکبابي است زيرا بادمجانبه علت نوع بافتي که دارد، جاذب روغن است و بيشتر از بقيه مواد غذايي روغن را به خود جذب مي‌کند. البته طبيعتا اين غذا با بادمجون سرخ کرده خوشمزه‌تر مي‌شود و انتخاب بهتري براي زماني است که مي‌خواهيد هنر آشپزي خود را نشان دهيد . کشک بادمجانمي‌تواند در کامل شدن و زيباتر شدن سفره‌هاي شما نقش مهمي را ايفا کند .

يکي ديگر از تفاوت‌هاي مزه‌اي انواع کشک بادمجان، در نحوه مصرف بادمجون‌ها در اين غذاست. برخي بادمجان‌ها رو به صورت تکه‌اي، برخي درسته و بعضي کاملا له شده استفاده مي‌کنند. همه اين موارد در کنار هم مي‌توانند باعث تغيير مزه کشک بادمجان بشوند. از آن‌جا که تصميم‌گيري درباره مزه اين غذا کاملا سليقه‌اي است، بهتر است که آن را با روش‌هاي متفاوت امتحان کنيد و هر روشي را که نتيجه بهتري داشت، تکرار کنيد .



مشاهده پست مشابه : چطوري تو گرفتاري کرونا شيريني کشمشي و پنکيک درست کنيم؟
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
تفریحات سالم تفریحات سالم کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 154
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 31
  • بازدید کننده دیروز : 32
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 1386
  • بازدید سال : 3075
  • بازدید کلی : 87130
کدهای اختصاصی